HABERLER
"Her Şey Gönülden Yapılınca Tüm Engeller Kalkar"
Orjinal Resim
4.12.2019 10:48:29

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla farkındalık oluşturmak için engelli belediye personellerine çiçek hediye etti.

Başkan Özlü, belediyenin farklı birimlerinde çalışan engelli personeliyle bir araya gelerek bu özel günde onlara sürpriz yaptı.

“Kararlı duruşları ve yüksek çabalarıyla tüm personelimize örnek olan engelli mesai arkadaşlarımıza üstün başarılarından dolayı kutluyor ve kendilerine teşekkür ediyorum.” diyen Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, engellilik konusunda tüm bireyleri daha sorumlu ve duyarlı olmaya çağırdı.

Başiskele’de her şeyin gönülden yapıldığında tüm engellerin kalktığını vurgulayan Başkan Özlü, “Biz fiziki engellerin değil, kalplerdeki engellerin sorun olduğu bilinciyle ‘Görevden Değil Gönülden Hizmet’ düsturuyla toplumun her kesimine hizmet götürmek için tüm var gücümüzle çalışıyoruz. Bu vesileyle vatandaşlarımızı engellilik konusunda daha sorumlu ve duyarlı olmaya çağırıyor; tüm engelleri sevgi ve saygıyla aşarak bizlere örnek olan engelli vatandaşlarımızın bir gün değil, her gün yanlarında olduğumuzu bildiriyoruz.” dedi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım