Başiskele´de Ağaçlandırma Çalışmalarına Önem Veriliyor
5.12.2019 10:50:39

Başiskele Belediyesi modern ve çağdaş bir kentleşmenin yanı sıra doğaya ve çevreye saygılı bir şekilde yeşil alanları artırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kuruyan ağaçların yerine yenilerini dikerken, yol açımlarında ve genişletme çalışmalarında sökülen ağaçların yerine de başka fidanlar dikiliyor.

Daha Yeşil Başiskele için kentin her noktasını yeşillendirmeye devam eden belediye ekipleri, yeşile ve gelecek nesile yatırım yapıyor. Serdar Mahallesi Kent Meydanı arkasına kırmızı yapraklı akça ağacı ve sığla ağaçlarından dikti.

Mavi Elmas Yeşil Zümrüt Başiskele’de ağaçlandırma çalışmalarına büyük önem veren Başiskele Belediyesi yıl sonuna kadar ilçe genelinde park ve bahçelere, caddelere 1500 ağaç dikmeyi planlıyor.