HABERLER
"Mavi Yeşil Başiskele" En Güzel Fotoğraflarını Arıyor
Orjinal Resim
29.01.2020 17:25:54

Başiskele Belediyesi, kentin eşsiz doğal güzelliklerini ve tarihi dokusunu yansıtan en güzel fotoğrafını arıyor.

Başiskele Belediyesi tarafından “Mavi Yeşil Başiskele”nin tanıtımına katkıda bulunmak için düzenlenen 6. Geleneksel Fotoğraf Yarışması’nda amatör ve profesyonel fotoğrafçılar en güzel fotoğraf karesi için yarışacaklar.

Fotoğrafçıların Başiskele’yi “4 Mevsim”  kendi objektiflerinden yansıtacağı yarışma 30 Ocak 2020 Perşembe günü başlayacak. Başiskele Belediyesi, yarışmanın konusunu serbest olarak belirledi.

SON KATILIM TARİHİ: 29 OCAK 2021

Fotoğrafçılara daha rahat çalışma imkânı sunabilmek, Başiskele’nin eşsiz doğal güzelliklerinin ve tarihi yerlerinin 4 mevsim fotoğraflarını çekebilmesi için geniş bir zaman aralığı bırakan Başiskele Belediyesi, yarışmaya son katılım tarihi olarak 29 Ocak 2021 Cuma günü mesai sonu olarak belirledi.

BİRİNCİYE 7 BİN TL ÖDÜL

Jüri üyeliğinde duayen fotoğraf sanatçılarının da yer alacağı yarışmada; birinciye 7 bin TL, ikinciye 5 bin TL, üçüncüye 3 bin TL ve sergileme için seçilen eserlere 100 TL ödül verilecek. Jüri tarafından 12 Şubat 2021’de değerlendirme toplantısı yapılacak ve sonuçlar 26 Şubat 2021’de açıklanacak.   

YARIŞMA ŞARTLARI DETAYLARI WEB SİTESİNDE

Fotoğraf yarışmasına katılım şartlarının http://www.basiskele.bel.tr/ web sitesinde yer aldığı yarışmada; her bir katılımcı Başiskele ilçe sınırları içinde 2020 yılında çekilmiş birbirinden farklı en fazla 5 (beş) adet renkli fotoğrafla yarışmaya katılabilir. Daha önce yapılan bir yarışmada ödül, sergileme (derece, başarı, mansiyon, özel ödül) almış fotoğraflar kabul edilmeyecek.

FOTOĞRAFLAR ONLİNE YÜKLENECEK

Yarışmaya katılacak fotoğrafçılar, eserlerini internet üzerinden Başiskele Belediyesi’ne gönderecek. Yarışma online (çevrimiçi) fotoğraf sistemine göre yapılacağından, alternatif hiçbir gönderi (e-posta, kargo, elden teslim vb) kabul edilmeyecek. Fotoğrafçılar, fotoğraflarını https://fotograf.basiskele.bel.tr adresinden online olarak yükleyerek yarışmaya katılabilecek. “Mavi Bir Elmas, Yeşil Bir Zümrüt” Başiskele’nin gelişen ve değişen yönlerini, insanlarının yaşamlarını, doğal ve tarihi tüm güzellikleriyle birlikte sanatsal bir bakış açısıyla yansıtılacağı yarışmaya, çok sayıda amatör ve profesyonel fotoğrafçının rağbet göstermesi bekleniyor.

 

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım