Başiskele´de Park ve Bahçeler Koruma Altında
18.02.2020 14:14:47

Başiskele Belediyesi, ilçenin dört bir tarafında yer alan park ve bahçelerde gerçekleştirdiği çalışmalarla parkların eskimesine izin vermiyor.

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, soğuk kış günlerinde de parkların bakım ve onarımını gerçekleştirerek vatandaşın takdirini topluyor. Park, bahçeler, mesire alanları ve tüm yeşil alanlarda Başiskeleli vatandaşların talepleri doğrultusunda ve ekiplerin tespit ettiği eksikliklere anında müdahale eden ekipler, yeşil alanların her zaman yeni ve modern bir görüntüde kalmasını sağlıyor.

Yeniköy Merkez Mahallesi ve Atakent Mahallesi’ndeki park ve yeşil alanların mıntıka temizliğini ve Şehit Ekrem Mahallesi Kazım Candaner Parkı’nın kent mobilyalarının, ahşap çit ve kapı girişlerinin bakım-onarım, boyama işlemlerini gerçekleştirdi.