HABERLER
Başiskele´de Hafta Sonu 9 Mahallede Dezenfekte Çalışmaları
Orjinal Resim
6.04.2020 15:31:08

Koronavirüsü salgınının yayılımını önlemek için canla başla çalışan Başiskele Belediyesi, bu hafta sonu 9 mahallede dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdi.

Tüm dünya ile birlikte ülkemizde de hızla yayılan koronavirüse karşı mücadele kapsamında gece gündüz demeden ilaçlama ve temizlik faaliyetlerini sürdüren Başiskele Belediyesi, özellikle vatandaşların ortak kullanım alanlarında çalışmalarını sürdürüyor.

Başiskeleli vatandaşların talepleri ve programlar doğrultusunda çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, Sahil Mahallesi, Seymen Mahallesi, Mahmutpaşa Mahallesi, Fatih Mahallesi, Yeşilyurt Mahallesi, Paşadağ Mahallesi, Yuvacık Yakacık Mahallesi, Fatih Mahallesi ve Doğantepe Mahallesi’nde dezenfekte ve özel solüsyonlu suyla yolları yıkama çalışmaları gerçekleştirdiler.

Öncelikle vatandaşların yoğun kullandığı caddelerde çalışmalarını yürüten dezenfekte ekipleri, bu hafta sonu 9 mahallenin sokak aralarına kadar girerek salgın riskine karşı köpüklü yıkama ve ilaçlama faaliyetlerini yaparak vatandaşların memnuniyetini kazandı.

BAŞKAN ÖZLÜ: BELEDİYE PERSONELİMİZ BÜYÜK BİR ÖZVERİYLE ÇALIŞIYOR

Koronavirüs ile mücadele kapsamında yapılan çalışmaları yakından takip eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele’nin her mahallesinde programlar dahilinde gece ve gündüz, hafta sonu dahil olmak üzere belediye ekiplerinin büyük bir özveriyle çalışmaları sürdürdüğünü söyledi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım