HABER ARŞİV

Başkan Özlü´den İremnaz´a Destek ve Moral Ziyareti
22 Ekim 2019 Salı
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, yaklaşık üç yılda üç kez böbreklerinden ameliyat olan 8 yaşındaki İremnaz´ı ziyaret etti.
Başiskele´de Muhtarlar Günü Kutlandı
21 Ekim 2019 Pazartesi
Başiskele´de 19 Ekim Muhtarlar Günü düzenlenen törenle kutlandı.
Başkan Özlü: Biz Birlikte Başiskele´yiz
21 Ekim 2019 Pazartesi
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Başiskele´nin 37 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.
Meclisten Barış Pınar Harekatı ve Sürece Tam Destek
18 Ekim 2019 Cuma
Başiskele Belediyesi 18 Ekim Cuma günü saat 15.00´de Barış Pınar Harekatı ve süreç ile ilgili olağanüstü toplantısı meclis üyelerinin eksiksiz katılı
Başiskele´nin Şanslı Kadınları Temiz ve Doğru Nefes Alıyor
17 Ekim 2019 Perşembe
Kocaeli´nin en temiz havasına sahip olan Başiskele´de, belediyeye bağlı Bayan Eğitim ve Spor Merkezleri´nde spor yapan kadınlara yönelik "Nefes Al Ba
Başiskele´de İkamet Eden Şehit Ailelerine Anlamlı Ziyaret
17 Ekim 2019 Perşembe
Belediye Başkanımız M. Yasin Özlü,  Kocaeli Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy ve beraberindeki heyet ile birlikte ilçemizde ikamet eden şehit ailelerini zi
Vali Aksoy, Başiskele Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi
17 Ekim 2019 Perşembe
Başiskele 4. Muhtarlar Koordinasyon Toplantısı, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy´un başkanlığında gerçekleştirildi.
Başkan Özlü Avrupa Şampiyonu Server Balaban´ı Ağırladı
17 Ekim 2019 Perşembe
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Avrupa Gençler Tekvando Şampiyonu Başiskeleli Milli Sporcu Server Balaban´ı makamında ağırladı.
Başkan Özlü´den Başiskele İlçe Başkanlarına Ziyaret
17 Ekim 2019 Perşembe
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Saadet Partisi (SP) ilçe başkanlarını ziyaret etti.
Başiskele Cazibe Merkezi Olmaya Devam Ediyor
15 Ekim 2019 Salı
Başiskele Belediyesi´nin yapmış olduğu yatırımlar sonucunda Kocaeli´nin cazibe merkezi olmaya devam eden Başiskele girişimcilerin de yeni adresi oldu
Görüntülenen Kayıt:  1-10 /  Toplam Kayıt: 3722