Gezinti Bağlantılarını Atla
BAŞİSKELİ´LİYLE BULUŞMA
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, 10 Kasım Atatürk’ü anma programı kapsamınd
KONAKLAR ARTIYOR
Uzman eğitmenler tarafından profesyonel eğitimler verilen semt konağında Kişisel gelişimi
YOLLAR PARKE TAŞI İLE İŞLENİYOR
Başiskele’nin her noktasında proje ve hizmetler üreten, imar uygulamaları tamamlana
ASFALT YAMA ROBOTU İŞLERİ HIZLANDIRACAK

Başiskele Belediyesi tarafından alınan asfalt robotu, hem yaz hem de kış mevsiminde asfaltlama yapabilecek.

Asfalt çalışmalarının daha iyi yürütülmesi ve yamalama işlemlerinin profesyonelce yapılabilmesi amacıyla alınan asfalt robotu hem yaz hem de kış aylarında kullanılabilecek. Daha önce araç üzerinde en fazla 3 saat bekletilebilen asfalt yeni alınan robot sayesinde daha uzun süre muhafaza edilebilecek. Asfalt aracının 10 ton kapasitesi bulunuyor. Aracın kasasında bulunan ısıtma sayesinde asfalt kışın donma sorunu olmadan kullanabilecek.

Başiskele Belediyesi, 10 ton kapasiteli, hidrolik sistemle çalışan asfalt yama robotu aldı. Asfalt çalışmalarının daha iyi yürütülmesi ve yamalama işlemlerinin profesyonelce yapılabilmesi amacıyla alınan asfalt yama robotu, hem yaz hem de kışın kullanılabilecek.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz asfalt yama robotu sayesinde çalışmaların daha da hızlanacağını belirterek Başiskele Belediyesi olarak çalışmalarımızda ekonomik ve kaliteli yöntemler kullanıyoruz. Yaptığımız yol çalışmalarının kaliteli ve uzun ömürlü olması için 'asfalt yama robotu' dediğimiz aracı edindik. Bu araç sayesinde yollarda ve özellikle ara sokaklardaki asfaltlarda meydana gelen aşınma, çökme gibi bozuklukları zaman ve işgücünden tasarruf ederek pratik bir şekilde en kısa sürede iyileştirebileceğiz. Yaptığımız işlerin Başiskele'ye yakışacak şekilde kalıcı ve ekonomik olabilmesi için teknolojiyi yakından takip ediyoruz." şeklinde belirterek belediyemize ve ilçemize hayırlı olsun dedi.

Alınan bu araç sayesinde yılın her ayında asfalt yapabileceği gibi arkasına takılacak bir aparat sayesinde yoğun kar yağışı ve buzlanmanın olacağı kış aylarında tuzlama aracı olarak ta kullanılabilecek.

| Haberi Paylaş |
FaceBook ta paylaş friendfeed ta paylaş Twitter da paylaş Goggle da paylaş delicous da paylaş myspace da paylaş linkedin da paylaş mixx da paylaş stumbleupon da paylaş xing da paylaş
Tarih 12.10.2011 13:38:47

Kayıt Düzenleme Bilgileri