Gezinti Bağlantılarını Atla
SOSYAL YAŞAM MERKEZİNDE SON HAZIRLIKLAR
Başiskele Belediyesi açılışını önümüzdeki günlerde yapacağı Sepetlipınar Mahallesi Semt K
BAŞİSKELE HER YERDE
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Başiskele’nin her geçen gün daha fazla huzu
GAZİLER GÜNÜ BAŞİSKELE´DE KUTLANDI
Başiskele´de 19 Eylül Gaziler Günü kaymakamlık meydanında düzenlenen törenle kutlandı. Pr
PARKLARDA BİTKİLENDİRME ÇALIŞMALARI

Başiskele Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan tüm parkların rekreasyon alanları ve yollardaki yeşil alanların bakım ve temizliğini, ilçenin genelinde yer alan ağaçların budama işlemlerini, ağaçlandırma çalışmalarını, süs bitkilerinin ve çiçeklerin hastalık ve zararlarından korunması için zirai mücadele çalışmalarını, serada bitki üretimlerini ve yapımı tamamlanan tüm parkların peyzaj projeleri çerçevesinde bitki dikim çalışmalarının gerçekleştiriyor.

Kocaeli'nin örnek ve planlı olarak hızla gelişmekte olan ilçesi Başiskele'de, Başiskele Belediyesi ilçenin güzelleşmesi daha da yaşanır bir hale gelmesi için tüm müdürlükleriyle çalışmalarını sürdürüyor. Başiskele'de uygun alanlara çocukların oynayabileceği, büyüklerin dinlenip spor yapabilecekleri, gezebilecekleri alanlar oluşturan Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalar kapsamında daha önce yapımları tamamlanan parklarda peyzaj düzenleme çalışması yapıyor.

Oyun gruplarının, kameriyelerin, fitness ve spor alanlarının çevrelerinde bulunan toprak alanlarda çapalama yaparak süs bitkisi ve ağaç dikimleri gerçekleştiren ekipler yapımı tamamlanan parkları açılışa hazırlıyor.

| Haberi Paylaş |
FaceBook ta paylaş friendfeed ta paylaş Twitter da paylaş Goggle da paylaş delicous da paylaş myspace da paylaş linkedin da paylaş mixx da paylaş stumbleupon da paylaş xing da paylaş
Tarih 22.02.2013 10:11:36

Kayıt Düzenleme Bilgileri