Duyuru Arşiv
Bi´atık Çok Şey Değiştirir Yarışma Şartnamesi

Sosyal Medya Yarışma Kuralları

Başiskele Belediyesi “Sıfır Atık Projesi Yarışması / AEEE-Atık Pil Kategorisi” konulu Sosyal Medya Yarışması’ na 14.12.2022 - 14.01.2023 tarihleri arasında Başiskele Belediyesi sosyal medya sayfalarında yayımlanan kurallara uyarak katılabileceklerdir. Çekiliş kazananlar online kura yöntemi ile belirlenecektir.

(Atık alımı sırasında atık teslim eden kişiye belediye personeli tarafından “Atık Alındı Makbuzu” verilecektir.)

Yarışma sosyal medya üzerinde düzenlenecektir. Katılımcıların sosyal medya sayfalarını (Başiskele Belediyesi) takip etmeleri gereklidir.

Bahse konu postun altına teslim numarasını yazıp, 0536 516 69 60 numaralı telefona teslim fişinin görseli gönderildiği takdirde katılım sağlamış olacaktır.

Yarışmaya teslim edilecek atık türleri:

Atık Elektrikli Elektronik Eşya ve/veya Atık Pil

Atıkların Başiskele Belediyesi 1. Sınıf Atık Getirme Merkezine (Başiskele Belediyesi Kullar Yerleşkesi) teslim edilmesi gerekmektedir. Teslim edeceğiniz Büyük Beyaz Eşyalar (buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, dondurucular gibi) adresinizden (Başiskele ilçe sınırları dahilinde) alınabilecektir.

1) Yarışma sonucunda 3 adet Akıllı bileklik verilecektir. Kazanılan ödül nakde çevrilemez, değiştirilemez veya başka bir kişiye devredilemez.

2) Yarışmanın sonucu, yarışmanın son başvuru tarihinden itibarin 1 hafta içinde  sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır. Yarışmayı kazanan katılımcı ile sonucun açıklandığı gün özel mesaj aracılığıyla iletişime geçilecektir.

3) Asil ve yedek olarak kazanan katılımların sonuç açıklandıktan sonra 3 gün içerisinde DM den iletişim bilgilerinin (e-mail, posta adresi, telefon numarası vb.)  eksiksiz olarak iletilmesi gerekmektedir. 3 gün içerisinde iletişime geçmeyen asil kazanan katılımcının yerine yedek kazanan katılımcı ödül almaya hak kazanacaktır.

4) Her bir katılımcı için yarışmaya katılım 1 (bir) defa ile sınırlıdır.

5) Yarışma kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Başiskele Belediyesi’ nin her türlü kayıtları esas alınacaktır.

6) “Atık Alındı Makbuzu” üzerinde yazan yarışma tarihleri arasında geçerli olup, başka yarışmalarda kullanılamaz.

7) Yarışmaya katılan herkes, katılım şartlarını okuyup anlayarak kabul etmiş sayılır.