Başkan Özlü´ye Genç Misafirlerinden Hediyeler
1.02.2023 16:22:05

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, geleceğin teminatı, kentin gelecek vaadeden çocuklarını belediyede misafir etti.

Başiskele’de geleceğin hazinesi olarak görülen çocuklara ayrı bir önem veren ve gençlerin Yasin abisi olarak da çok sevilen Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, kentin umudu olan çocukları belediyede ağırlamaya devam ediyor.

16 yaşındaki Rabia Özoğlu ve 7. sınıf öğrencisi Hayrunnisa Azaklıoğlu belediyeye gelerek Başkan Özlü’yü ziyaret ettiler. Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Özlü, misafirlerinin talep ve önerilerini de dinledi.

Ziyaret sonunda geleceğin başarılı bir yazarı olma yolunda ilerleyen Rabia Özoğlu ilk kitabı Umut Kapısı'nı Başkan Özlü’ye hediye ederken, Hayrunnisa ise kendi eliyle çizdiği Yasin abisinin portresini armağan etti.

Nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkürlerini ileten Başkan Özlü, Başiskele’nin  geleceği parlak, umut vaadeden öğrencilerine başarılar diledi.