HABERLER
Kendisi Küçük, Hizmeti Büyük
Orjinal Resim
25.05.2023 12:16:28

Başiskele’nin doğasını ve çevresini koruyan temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başiskele Belediyesi,  Çöp Taksi araçları ile daha hızlı ve pratik temizlik işlerine imza atıyor.

Özellikle moloz, bağ bahçe atıkları, mobilya atıkları gibi atıkların kent genelinde toplanmasında büyük fayda sağlayan çöp taksiler, ilçenin temizliğinde hızlı ve pratik çözümler sunuyor. 

"Daha Temiz Mavi Yeşil Başiskele" için Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü'nün öncülüğünde hizmete alınan 2 adet çöp taksi aracı ile, çevre ve görüntü kirliliğine neden olan moloz, bahçe ve mobilya atıklarını anında toplanıyor. Başiskeleli vatandaşlardan gelen talepleri daha hızlı bir şekilde yerine getiren çöp taksi ekipleri, hem daha hızlı ve pratik hem de tasarruflu bir şekilde temizlik işleri yerine getiriyorlar. Kendisi küçük, hizmeti büyük çöp taksiler ile yapılan temizlik çalışmaları vatandaşlardan da büyük beğeni topluyor.

VATANDAŞLAR KOLAYLIKLA TALEPTE BULUNABİLİYORLAR

Vatandaşlar muhitlerindeki temizlik ile ilgili acil durumlarda Başiskele Belediyesi’nin 444 41 10 nolu çağrı merkezini arayarak veya 0533 200 41 99 numaralı WhatsApp İletişim Hattı üzerinden talepte bulunarak “Çöp Taksi” hizmetinden faydalanabiliyorlar.

MOLOZ ATIKLAR ÇUVALLARA DOLDURULMALI

Başiskele Belediyesi ekipleri hem insan hem de çevre sağlığı için moloz ve bahçe atıklarının gelişigüzel atılmaması konusunda vatandaşları duyarlı olmaya da davet ediyor. Ekipler tarafından özellikle çevre ve görüntü kirliliğine neden olan moloz atıkların önce çuvallara doldurarak çöp konteynerlerinin yanına bırakılması ardından belediyenin çağrı merkezinin aranması gerektiği vatandaşlara hatırlatıldı.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım