HABERLER
Başiskeleli Gençler Geleceğini GençBüs’te Belirledi
Orjinal Resim
18.08.2021 16:59:55

Başiskele Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS)  başarılı puanlar alarak doğru üniversite ve meslek tercihi yapacak öğrencilere ücretsiz rehberlik ve danışmanlık hizmeti sundu.

UZMAN EĞİTMENLER EŞLİĞİNDE

5 Ağustos’ta 2021 YKS tercih maratonun başlamasıyla, sınavda başarılı olan ve hangi üniversiteyi ve bölümü seçeceği konusunda kararsız kalan öğrenciler tercih sürecinde uzman eğitmenlerden destek aldılar. Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, her zaman olduğu gibi bu zorlu süreçte de gençlerin yanında yer alarak, üniversite tercihlerinde geleceğin hazinesi olarak gördüğü kardeşlerine destek olmak için GençBüs Mobil Gençlik Merkezi ile geleceğimizin teminatı gençlere uzman eğitmenler eşliğinde ücretsiz rehberlik ve danışmanlık hizmeti sağladı.

GENÇBÜS İKİ HAFTA BOYUNCA İLÇEYİ DOLAŞTI

Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen uzman rehber öğretmenler eşliğinde 6 Ağustos Cuma günü başlayan “YKS Rehberlik ve Danışmanlık Hizmeti” GençBüs Mobil Gençlik Merkezi ile öğrencilerin ayağına kadar götürüldü. İki hafta boyunca hafta içi her gün saat 15.00 ile 19.00 saatleri arasında ilçenin 9 farklı noktasında üniversite adaylarına, uzman eğitimciler tarafından YKS tercihlerinde danışmanlık eğitimi verildi.

Çay ve kahve ikramı eşliğinde ücretsiz danışmanlık hizmetinden faydalanan öğrenciler, Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’ye ve ekibine teşekkür ettiler. 

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım