HABERLER
Kur´an-ı Kerim Kursları Devam Ediyor
Orjinal Resim
29.07.2022 11:09:03

Başiskele Belediyesi’ne bağlı Yeşilkent Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde Yaz Dönemi Kur’an-ı Kerim Kursu devam ediyor.

Başiskele’de vatandaşların talepleri doğrultusunda ilçenin belirli bölgelerinde bulunan belediyeye bağlı semt konaklarında uzman eğitmenler rehberliğinde kurslar devam ediyor. Geleceğin teminatı çocuklara büyük değer veren ve onların yaz dönemlerini en verimli şekilde geçirmeleri için çeşitli kurs ve etkinlikler düzenleyen Başiskele Belediyesi, Yeşilkent Semt Konağı’nda ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik Kur’an Kursu düzenleniyor. 

SİYER VE DİNİ BİLGİLER DE ÖĞRENİYORLAR

Başiskele İlçe Müftülüğü tarafından görevlendirilen uzman eğitmen eşliğinde çok sayıda öğrenci, Kuran-ı Kerim, siyer, dini bilgiler ve ahlâk eğitimi alıyor.  Hafta içi her gün saat 10:00 ile 13:00 arasında gerçekleştirilen eğitimlerde öğrenciler, kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’i okumayı, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) hayatını, güzel ahlâkını ve hadislerini öğreniyorlar.

İlkokul ve ortaokul olarak ayrılan sınıflarda eğitim gören çocuklar hem öğreniyor, hem de birbirleriyle kaynaşma imkânı buluyorlar. Sosyal aktivitelere de yer verilen kurs, 26 Ağustos’a kadar sürecek.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım