HABERLER
Gençler İstedi, Başkan Özlü Söz Verdiği Gibi Yaptı
Orjinal Resim
25.09.2023 16:34:36

Başiskele’de gençlerin taleplerini önemseyen ve onlara yönelik hizmetler üreten Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, genç kardeşlerinin bir isteğini daha yerine getirdi.

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün mahalle ziyaretleri esnasında gençlerin talepleri doğrultusunda Doğantepe Mahallesi’nde yapımına başlanan futbol sahası düzenlen açılış töreni ile hizmete açıldı. Törene Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İdari İşler Amiri Hasan Bostan, Doğantepe Mahalle Muhtarı Mithat Öztürk ve mahalle sakinleri katılım gösterdi.

BAŞKAN ÖZLÜ: GENÇLERİMİZE OLAN SÖZÜMÜZÜ TUTTUK

Vatan Caddesi’nde 1250 metrekare üzerine yapılan Doğantepe Futbol Sahası’nın açılış töreninde konuşan Başkan M. Yasin Özlü, futbol sahasının mahalleye kazandırılmasını sağlayan genç kardeşlerine teşekkür etti.

Başkan Özlü, “Başiskelemizin her bir köşesine hizmet götürürken katılımcı belediyecilik ve ortak yönetim anlayışıyla her yaştan, her kesimden komşularımla istişare ediyor, fikir alışverişinde bulunuyor, istek ve talepleri dinliyoruz. Doğantepe Mahallemiz ziyaretinde genç kardeşlerimiz bizden büyük bir futbol sahası ihtiyaçlarının olduğunu bizlere ilettiler. Bizler de ivedilikle çalışmalarımıza başlayarak bu güzel eseri hep birlikte yaptık. İlçemizde yaptığımız her güzel işte Başiskeleli hemşehrilerimizin katkısı büyük. Genç kardeşlerimiz başta olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Doğantepe Mahallesi’ne ve gençlere büyük değer katacak yeni futbol sahası hizmete açıldı. Daha sonra Başkan Özlü genç kardeşleriyle bir müddet futbol oynadı.

l Fotoğraflar
 
DogantepeFutbolSahasi1_25092023163434-7_1024_768.jpeg Orjinal Resim
DogantepeFutbolSahasi2_25092023163434-8_1024_768.jpeg Orjinal Resim
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım