HABERLER
Geleceğin Şefleri Sertifikalarını Başkan Özlü’den Aldılar
Orjinal Resim
23.02.2024 17:49:52

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele Belediyesi tarafından hizmete açılan Pastacılık Akademisi’nde eğitimlerini başarıyla tamamlayan geleceğin şeflerine katılım sertifikalarını takdim etti.

Başiskele’de kadın ve aile hizmetlerini KALE Modeli ile artırarak devam ettiren ve hemşehrilerinin büyük teveccühünü kazanan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Pastacılık Akademisi’ni ziyaret ederek geleceğin pasta şeflerinin sertifika törenine katıldı.

“KADINLARIMIZIN MESLEKİ BİLEZİĞİ BİZDEN”

Başkan Özlü ziyarette Başiskeleli komşularıyla hasbihal ettikten sonra kadınlara hitaben bir konuşma yaptı.

Kadının toplumdaki yeri ve öneminin her zaman farkında olduklarını dile getiren Özlü, “Hayatın her alanında kadının hak ettiği noktaya ulaşması için belediye olarak her türlü imkanı sağlamak adına ciddi çalışmalar ve hizmetler üretiyoruz. Pastacılık Akademisi de bunlardan sadece biri. Kadın ve Aile Müdürlüğü'müzün himayesinde gerçekleştirdiğimiz Pastacılık Akademisi'nde bugüne kadar 288 kursiyerimiz mesleki yeterlilik belgelerini aldılar. Bu kurslarla kadınlarımıza, altın bilezik gibi mesleki bilezik takıyoruz. Atölyelerimiz aracılığıyla, kadınlarımızın hem kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı hem de aile ekonomilerine destek olmalarını teşvik etmeye yönelik çabalarımızı devam ettireceğiz.” diye konuştu.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım