Başkan Özlü’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
8.03.2024 17:58:15

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Özlü, yayımladığı mesajda şu ifadeler yer verdi:

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü, kadınların toplumumuzdaki değerini ve katkılarını hatırlamak, takdir etmek ve kutlamak için önemli bir fırsattır.

Toplumumuzun her alanında, kadınlar güçlü liderler, yetenekli profesyoneller, sevgi dolu anneler ve saygıdeğer dostlar olarak varlıklarını sürdürmektedirler. Belediyemizde de, kadın çalışanlarımızın özverisi ve bilgi birikimi, hizmet kalitemizi yükseltmekte ve kentimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmekte önemli rol oynamaktadır. Kadın elinin değdiği herşeyin güzelleştiğini güzel Başiskele’mizde de görmekteyiz. İlçemizde yaptığımız her güzel işte kadınlarımız payı büyük.

‘Güçlü Kadın, Güçlü Aile ve Güçlü Başiskele’ şiarıyla birçok hizmette, faaliyette buluştuğumuz en değerli ve sağlam kalemiz ailemizin mihenk taşı, baş tacı tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”