HABERLER
Başkanımız M. Yasin Özlü´den Ramazan-ı Şerif Mesajı
Orjinal Resim
10.03.2024 17:58:35

Başiskele Belediye Başkanımız M. Yasin Özlü, önümüzdeki Pazar gecesi kılacağımız ilk teravih namazıyla idrak etmeye başlayacağımız Ramazan ayı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkanımız Özlü yayımladığı mesajında, 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’e ulaşmanın mutluluğu ve sevincini hemşehrileriyle paylaşırken, Başiskeleli komşularına ve tüm İslam alemine hayırlı, bereketli ve huzurlu bir Ramazan ayı diledi.

M. Yasin Özlü mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Büyük bir özlem ve umutla beklediğimiz, bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret ayı olan 11 Ayın Sultanı Ramazan ayına kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Ramazan ayı; manevi duyguların en üst düzeye ulaştığı ve insanlar arasında kardeşliği pekiştiren, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği müstesna güzel günlerdir. Ramazan ayı aynı zamanda kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in nazil olduğu, bin aydan daha hayırlı olsan Kadir Gecesi’ni içerisinde barındıran böylece insanlık için yeni bir dönemin başladığı mübarek bir aydır. Bu mübarek ayda bizlere düşen görev ve sorumluluklarımızın daha fazla arttığı bilinciyle, Başiskele’mizde yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini, birlik ve beraberliğin huzur ve güvenini en güzel şekilde yaşatmaya gayret göstereceğiz.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hadis-i Şerifi rehberliğinde, Allah’ın izniyle elimizden geldiği, gücümüzün yettiği kadarıyla yine canla başla çalışarak birlik ve beraberlik içerisinde dertli olana derman, yardıma muhtaç olana yardım elimizi uzatacağız.” 

“HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

“Yardımlaşma ve dayanışmanın zirve yaptığı bu mübarek Ramazan ayında da Başiskele Belediyesi olarak tüm birimlerimizle vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız. İhtiyaç sahibi ailelere gıda yardımlarımız, sıcak yemek dağıtımlarımız gibi hizmetlerimiz artarak devam edecek. İlçemizin belirli noktalarında düzenleyeceğimiz iftar programlarında ve etkinliklerde Ramazan’ın manevi huzurunu ve coşkusunu hep birlikte yaşayacağız.   

Tüm bu güzel temennilerimle tüm hemşehrilerimi en içten duygularımla gönülden selamlıyor, mübarek Ramazan-ı Şerif’imizin güzel Başiskelemiz’e, ilimize, ülkemize ve tüm dünyaya, özellikle gönül coğrafyamızdaki müslümanlara sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum. Sağlık ve huzur içerisinde Kadir Gecesi’ne ve Ramazan Bayramı’na hep birlikte kavuşmayı Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Hayırlı Ramazanlar Başiskele’m…”

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım