HABERLER
BAŞİSKELE BAYRAMLAŞMA PROGRAMINDA SEVGİ SELİ
Orjinal Resim
5.07.2016 13:29:33

Ramazan Bayramı’nın ilk günü Karşıyaka Kültür Merkezi’nde yapılan bayramlaşma programı Umre’den yeni dönen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın Başiskele halkı ile kucaklaşmasına dönüştü. Her zaman halkının yanında olan, onlarla iç içe zaman geçirip isteklerine cevap veren Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı bu sefer vatandaşlar yalnız bırakmadı.

Belediye binasında yapılan bayramlaşma programına yoğun bir halk kitlesinin yanı sıra Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Başiskele Kaymakamı Ali Partal, Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Şahin Talus, Kadın Kolları Başkanı Hacer Çakır, Gençlik Kolları Başkanı Melih Özkaraaslan,  ilçe protokolü, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve belediye personeli katıldı.

İlçe protokolünün katılımı ile bu yıl 15 incisi gerçekleşen Kent Bayramlaşma Programı’nda bayramlaşmaya gelen herkesle tek tek kucaklaşan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz: ”Tüm halkımız, meclis üyelerimiz ve personelimizle, birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğini bu bayramda da gösterdiği için teşekkür ediyorum.  Ramazan Bayramımız mübarek olsun, sizlerden aldığımız güçle güzel ve kalıcı hizmetler vermeye devam edeceğiz” dedi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleşen bayramlaşma programı ikram ve hediyelerin verilmesi ile sona erdi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım