BAŞBAKAN YILDIRIM BAŞİSKELE´YE MİSAFİR OLDU
11.07.2016 16:09:25

Başbakan Binali Yıldırım, önceki gün ziyaret ettiği Başiskele'de, bir vatandaşın evinde misafir oldu. Ev ziyaretine, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da eşlik etti.

Cumhurbaşkanımızın başdanışmanı Maksut Serim’in annesinin vefatı üzerine cenaze törenine katılmak için Başiskele’ye gelen Başbakan Binalı Yıldırım Başiskeleliler ile bir araya geldi.

Başbakan Binali Yıldırım, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Milletvekilleri ve Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ile Fatih Mahallesi'ndeki cadde ve sokaklarını gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla Başiskele Belediyesi Öncü Gençlik Merkezi’nde çay içen ve sohbet eden Yıldırım, Osmangazi Köprüsü hakkında bilgi verdi. Vatandaşların mahalleye yatırımlarla ilgili talep ve önerilerini alan Yıldırım, çocuklarla da yakından ilgilendi.

Başbakan Yıldırım, gençlik merkezi çıkışında vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.