HABERLER
TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN ÜRETİYORUZ
Orjinal Resim
13.07.2016 16:52:34

Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü kendi atölyesinde üretimini gerçekleştirdiği yeraltı çöp konteynerlerini belirlenen noktalara da kendi ekipleriyle monte ediyor. Şehir estetiğine uygun, görüntü kirliliğinden uzak konteynerler çevrenin korunması, insanların daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda yaşamalarına olanak sağlıyor.

Başiskele Belediyesi’nin Kocaeli’de ilk olarak uygulamaya geçirdiği yeraltı çöp konteyner sistemi ile hem görüntü kirliliği ortadan kalkıyor hem de çöp kokusuna son veriliyor. İlk olarak toplu yaşam alanlarında ve daha sonra eğitim alanlarında uygulanmaya başlanan çalışma kısa sürede tüm ilçede yaygınlaşacak. Temizlik İşleri Müdürlüğü Atölyesi’nde her ay 3 bacalı, 2 bin 400 litre hacimli 4 adet yeraltı çöp konteyner sistemi yapılıyor ve belirlenen noktalara montajı gerçekleştiriliyor.

Son olarak Körfez Mahallesi, Aydınkent Mahallesi ve Barbaros Mahallesi’ne monte edilen 4 adet yeraltı çöp konteyneri ile 74 noktada çöpler yeraltına inmiş oldu. Bu sayının yıl sonuna kadar 100 olması planlanıyor. 

l Fotoğraflar
 
Körfez Mahallesi Orjinal Resim
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım