HABERLER
BAŞİSKELE´DE ÜST YAPI HİZMETLERİ HIZ KESMİYOR
Orjinal Resim
29.07.2016 09:00:21

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatları doğrultusunda ekipler üst yapı çalışmalarını tamamlıyor. Şehitekrem Mahallesi’nde yapılan Hürriyet Caddesi asfalt, kaldırım ve perde duvar çalışmalarını Başkan Ayaz yerinde inceledi.

Bahçecik merkezde yer alan en eski camilerden olan Bahçecik merkez cami ve Hürriyet Caddesi bölgenin küçük bir merkezi noktası halinde. Kısa zaman önce Başkan Ayaz’ın talimatıyla ekipler ilgili caddede asfalt, kaldırım çalışması yaparak merkezi güzel bir görünüme kavuşturdular. Meydandaki caminin önü ile yol arasında son derece modern ve şık ferforje korkuluklar yapan ekipler şimdi de o korkulukları çiçekler ile renklendirecek.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz: “ İlçemizin her bölgesi bizler için önemli, Fen İşleri Müdürlüğümüz ile Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz bu noktalara en kaliteli, en modern hizmetleri getirmek için işbirliği içinde çalışıyor. Şehitekrem mahallemizde Hürriyet caddemizin asfalt çalışmaları tamamlandı, kaldırımlarımız yapıldı, perde duvarlar kısmen yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. Cami önünde yer alan ve yola cephe olan kaldırım kenarına yapmış olduğumuz ferforje korkulukları arkadaşlarımız şimdi de rengarenk çiçekler ile modern bir görünüme kavuşturacak. Her şey Başiskele ve Başiskeleli hemşehrilerimiz için” dedi.

l Fotoğraflar
 
Şehitekrem Mahallesi Hürriyet Caddesi Orjinal Resim
Şehitekrem Mahallesi Hürriyet Caddesi Orjinal Resim
Şehitekrem Mahallesi Hürriyet Caddesi Orjinal Resim
Şehitekrem Mahallesi Hürriyet Caddesi Orjinal Resim
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım