HABERLER
BAŞİSKELE SEMT KONAKLARINDAN ÇOCUKLARA ETKİNLİK
Orjinal Resim
29.07.2016 11:05:54

Başiskele Belediyesi’nin örnek projelerinden Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezleri önceki gün kurs öğrencilerini Bilim Merkezi’ne götürdü.

Başiskele’nin ilk hizmete açılan semt konağı Sepetlipınar Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi ile Yeşilkent Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi kurs öğrencilerinin tam katılım sağladığı etkinlik oldukça eğlenceli geçti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Seka Bilim Merkezi’ni gezen çocuklar denedikleri deneyler ile hem birçok şeyi öğrendiler hem de eğlendiler. Yaklaşık 50 öğrencinin katılım sağladığı etkinlik öğrencilerden tam not aldı.

Semt konakları hizmete açıldığı günden bu yana düzenlemiş olduğu kurslar, etkinlikler, ücretsiz seminer ve sağlık taramaları, ücretsiz diyetisyen hizmetleri ile vatandaşlardan oldukça ilgi görüyor. Mahallenin çocukları katılmış oldukları kurs ve etütler ile hem öğreniyorlar hem de semt konaklarının düzenli periyotlarla düzenlemiş oldukları etkinlikler ile eğleniyorlar. Etkinliğe katılan çocuklar Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’a kendilerine hizmet eden evlerinin yanı başında böyle bir merkezi hizmete açtığı için çok teşekkür ediyorlar. Hizmetten oldukça memnunlar. Bu da ziyaretlerindeki güzel pozlardan belli oluyor.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım