17 AĞUSTOS BULVARI´NDA YOĞUN ÇALIŞMA VAR
3.08.2016 12:17:01

Başiskele Belediyesi’nin arı gibi çalışan ekipleri belirli programlar dahilinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalardan birini daha altyapısı hazır olan 17 Ağustos Fay Hattı Bulvarı'nda gerçekleştiren ekipler asfalt, yaya kaldırımı ve orta kaldırım çalışmalarını tamamlıyor.

Yeşilyurt Mahalle muhtarı Nihat Karaaslener de Başkan Ayaz ile birlikte çalışmaları yakından takip ediyor. Daha önce açık olan yağmur suyu kanallarının genişletilerek kapalı menfeze çevriliyor. Yürüyüş yolu için özel bir alanın ağaçlandırılarak düzenlendiği, cadde ve sokaklarının büyük bir bölümünde dekoratif duvar ve parke yol çalışmalarının tamamlandığı Yeşilyurt Mahallesi’nin Bulvarında yeni düzenlemeler yapılıyor. İki geliş iki gidişi ile 17 Ağustos Fay Hattı Bulvarı’nda devam eden çalışmalar kapsamında Başiskele Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile sıcak asfalt, yaya kaldırım ve orta kaldırım yapım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Duble Yol Orjinal Resim
Sıcak Asfalt Orjinal Resim