HASARLI YOLLARA SICAK ASFALT ONARIMI
4.10.2016 11:44:32

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen asfalt onarım çalışmaları kapsamında ilçe genelinde ana güzergâhlar başta olmak üzere bozulmaların tespit edildiği cadde ve sokaklara yaklaşık 3 bin ton sıcak asfalt serecek.

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede bozuk olan yolların bakım ve asfaltlama çalışmalarını yağışlar başlamadan tamamlamayı planlıyor. Halkın yoğun olarak kullandığı yollar, mahalleler arasındaki bağlantı yolları ve ciddi biçimde hasar oluşan yollar öncelikli olarak bitirilecek. Hem yayaların hem de araç sürücülerinin daha güvenli ve rahat ulaşım sağlamaları için bu yöndeki çalışmaların devam edeceğini belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ilk etapta 3 bin ton sıcak asfalt serileceğini belirtti.