BAŞİSKELE´NİN YENİ ÇÖP KONTEYNERLERİ
4.05.2017 11:45:56

Daha temiz bir Başiskele için düzenli olarak evsel atıkları toplayan temizlik işleri müdürlüğü ekipleri aynı zamanda atıkların atıldığı çöp konteynerlerinin de temizliğini yapıyor. İlçe genelinde belirli noktalarda bulunan çöp konteynerleri tek tek kontrol edilerek önce tamir edilmesi gereken bölümleri tamir ediliyor, bulundukları yerde dış yıkaması yapılan konteynerler daha sonra boyanıyor. Kullanılamaz durumda olanlar ise yenileri ile değiştiriliyor.

Başiskele Belediyesi ilçenin temizliği konusunda çalışmalarını titizlikle sürdürürken kullandığı araç ve gereçleri de yenileyerek görsellik anlamında da çevre temizliğine katkı sağlıyor. Yeni çöp kamyonları ekip ve ekipmanları ile hizmet ağını genişleten Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü şimdi de ilçedeki eski kullanılamaz durumdaki çöp konteynerlerini toplayıp yenilerini yerleştiriyor. 700 adet yeni çöp konteynerinin geldiği Başiskele’nin cadde ve sokaklarda 5 bin 500 adet çöp konteyneri bulunuyor.