HABERLER
BAŞİSKELE´DE HİZMET İÇİ EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR
Orjinal Resim
16.05.2017 15:38:11

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz her fırsatta çalışanları önemsediğini dile getiriyor. Bu kapsamda Başiskele Belediye personellerine yönelik hizmet içi eğitim programlarına devam ediyor.

Geçtiğimiz gün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Merkezi’nde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından, İnsan Kaynakları ve Kalite Yönetim Sistem Uzmanı Ayşem Ece Yalçınkaya tarafından “Etkili İletişim Teknikleri” eğitimi ve Psikolog Nursel Tunç tarafından da “Stres ve Öfke Yönetimi” eğitimi verildi.

Etkili İletişim Teknikleri eğitiminde, eğitimci Yalçınkaya; Sağ Beyin ve sol beyin arasındaki farkı insanların ilgi alanları ve iletişimde kullandıkları ifadelere göre algılayıp bu şekilde bir yaklaşım kurmanın gereğini anlattı. Özellikle zabıta ve çağrı merkezi personelleri bu eğitimden oldukça memnun kaldı.

Stres ve Öfke Yönetimi eğitiminde Psikolog Nursel Tunç tüm katılımcılara eğitim başında stres düzeylerini ölçen bir test dağıttı, sonra herkesin kendi sonucunu hesaplaması üzerine bilgilendirmeler yaptı. Eğitimin sonunda da nefes alma egzersizleri ile stres ve öfkenin kontrolünün yöntemini paylaştı.

 

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım