BAŞİSKELE HALKI BAŞKAN AYAZ´LA TEK YÜREK
7.06.2017 18:15:56

Bu yıl Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Başiskele halkı ile aynı sofrada buluşan, sohbet eden Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz her akşam yaklaşık 4 bin kişiyle bir araya geliyor. Vatandaşların istek ve önerilerini dinleyen, onların dualarını alan Başkan Ayaz onlarla birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşıyor.

Başiskele Sahili’nde birlikteliğin, kardeşliğin ve paylaşmanın artmasına vesile olan iftar yemekleri vatandaşların yoğun ilgisi ile devam ediyor. Kartonsan A.Ş katkıları ile verilen iftar yemeğine yaklaşık 4 bin kişi katıldı. Komşuluk ilişkilerini güçlendiren iftar sofralarında olmaktan memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar, Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’a ve hayırsever firmalara teşekkür etti. İftar programının hemen sonrasında ise sahne alan Abdullah Beyhan en güzel ilahilerini Başiskele halkı için seslendirdi.