Nüshetiye Caddesine 2 Bin Ton Asfalt
22.10.2018 17:42:02

Başiskele Belediyesi alt yapı yenileme veya çeşitli nedenlerle kısmi bozulmaların yaşandığı asfalt yollara anında müdahale ediyor. Çalışmalar kapsamında onarım için gün içerisinde asfalt onarımları yapılırken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile de çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Başiskele Belediyesi çalışmalarını vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda şekillendirmeye devam ediyor. Mahallelerin giderek gelişmesi ve büyümesi ile yeni imar yollarının açımlarını, yol genişlemelerini gerçekleştiren ekipler bir yandan da daha önce sıcak asfalt atılması planlanan cadde ve sokakları asfaltlıyor. 2018 yılı yatırım programı kapsamında ilçede asfalt yapılması gereken sokaklarda hizmetler devam ederken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile de çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmalar kapsamında Kılıçarslan Mahallesi’nde yaklaşık bin 150 metre uzunluğundaki Nüshetiye Caddesi 2 bin ton sıcak asfaltla kaplandı. Ayrıca Ovacık Mahallesi Hacıoğlu Sokak 450 ton, Damlar Mahallesi Üstad sokak ve Şeyh Edebali Caddesi’de 700 ton sıcak asfaltla kaplandı.