HABERLER
"Bizim Gücümüz Halkımıza ve Davamıza Olan Aşkımız"
Orjinal Resim
23.01.2019 09:19:35

Başiskele Belediyesi tarafından bayanlara yönelik yeni bir spor merkezi daha hizmete açıldı. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, açılışta yaptığı konuşmada AK Parti Başiskele Belediye Başkanı Adayı Yasin Özlü’ye sahip çıkarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Hizmet Belediyeciliği anlayışıyla “Gönül Belediyeciliği”ni 7 Yıldızlı Kent Başiskele'de sentezleyerek hizmetlerini ilk günkü aşk ve heyecanla sürdüren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, vatandaşların talepleri doğrultusunda bayanlara yönelik Azize Hatun Bayan Spor Merkezi'ni ilçeye kazandırdı.

Başiskele Belediyesi tarafından Yeniköy Merkez Mahallesi Kolej Caddesi üzerinde yapılan Azize Hatun Bayan Spor Merkezi'nin açılışına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, AK Parti Başiskele Belediye Başkanı Adayı Yasin Özlü, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Basının da yoğun ilgi gösterdiği açılış Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, kürsüye çıkarak konuşma yaptı.

BAŞKAN AYAZ: BAŞİSKELE’Yİ HEP BİRLİKTE KALİTELİ BİR KENT YAPTIK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile bu zamana kadar uyumlu bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Hüseyin Ayaz, “Bugün geldiğimiz bu noktada Başiskele, Kocaeli’nin her ilçesinden gıpta ile bakılan, gıpta ile seyredilen ve yapılan hizmetlerle 7 Yıldızlı Kent Başiskele diye bahsedilen ve aynı zamanda “Kalitede Mükemmellik Belgesi”nin 5. yıldızını almış olan bir kent.” dedi.

AK Parti iktidarı ve halktan aldıkları güç ile bu başarıyı elde ettiklerini söylen Başkan Hüseyin Ayaz, “Bunu tek başına Hüseyin Ayaz’ın yapmış olması mümkün değildir. Bunu AK Parti iktidarlarından almış olduğumuz güç ile beraber gerçekleştirdik. Kaynağı aldık, doğru zamanda doğru yerde, doğru kişilerle beraber yönlendirdik. Dolayısıyla tek başına bir kişinin bu işi başarması mümkün değildir. Bunu burada bulunan gözü yaşlı, gönlü her daim AK Parti ve AK Belediyecilik ile birlikte olan hanımefendiler ve beyefendiler ile beraber başardık. Her darda kaldığımızda Büyükşehir Belediye Başkanımızın o babacan şefkatli elini üzerimizde hissettik, gördük ve bundan güç aldık.” diye konuştu.

“YAPILAN HİZMETLER 100 YILLIK”

Başiskele’de gerçekleştirdikleri hizmetleri bugünü düşünerek değil, en çok da yarınları düşünerek gerçekleştirdiklerini söylen Başkan Ayaz, “7 Yıldızlı Kent Başiskele’de yaptığımız hizmetleri geleceğimizin teminatı çocuklarımızı da düşünerek, onlarında istifade edeceği şekilde gelecek 50 ila 100 yıla hitap edecek şekilde planladık ve uyguladık.” diye ifade etti.

BAŞKAN AYAZ’DAN YASİN ÖZLÜ’YE ÖVGÜ

“Siyaset namaz gibidir süreklilik ister.” diyen Başkan Hüseyin Ayaz,  “Birini kıl diğerini kılma olmaz. Hepsini beraber yapacağız. Yasin Özlü kardeşimiz, öyle tepeden gelen birisi gibi değil. Alın teri olan, sahada gençlik kollarında olan, AK Parti’nin kuruluş yıllarından beri bizimle beraber çalışan ve 10 yıl önce Yuvacık Meydanı’nda elimizi tutup “Biz ne isek, Hüseyin O’dur” diyerek Büyükşehir Belediye Başkanımız’ın söylediği günden beri de Başiskele’de bizimle beraber hareket eden kardeşimiz. Eğer bizi seviyorsanız, kardeşimize sahip çıkacağız. O yüzden bu bayrağı daha çok yukarı çıkaracağız. Bu hizmetlerin her mahallemizde artması ve çoğalması için özellikle hanımefendi ve gençlerin bu spor salonlarının daha fazla olması için ve buraların daha fazla hizmet alması için genç bir kardeşimiz ile yola devam edeceğiz. Biz de buradayız. Bilmeyenlere emanet bırakılmaz. Onlar sadece konuşur. AK Parti yapar.” diye konuştu.

VATANDAŞLARA UYARI

Başkan Ayaz vatandaşları uyararak, “Orada burada boş konuşlara fırsat vermeyin. Ne onlara ne de bugün leş kargaları gibi piyasada fırsatçılık yapanlara asla fırsat vermeyin. Biz sizlerle beraberiz.” dedi.

“YASİN ÖZLÜ BENDEN DAHA FAZLA OY ALMALI”

Siyasete bundan sonra yine AK Parti çatısı altında sandık müşahidi olarak da olsa devam edeceğini söylen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “Yasin Özlü kardeşimize de sahip çıkacağız. Benden daha fazla oy alması lazım. Benden daha yüksekte olması lazım bayrağının. Aksi takdirde diğeri bize yakışmaz.” ifadesini kullandı.

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU: SİYASETTE NÖBET VAR

Başkan Hüseyin Ayaz’ın ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kürsüye çıktı.

Herşeyde olduğu gibi siyasette de bir başlangıç ve sonun olduğunu ifade den İbrahim Karaosmanoğlu, “Siyasette nöbet var. Ben 15 yıldır Hüseyin Ayaz kardeşimle beraber çalıştık. Ben 30 yıldır inançla, azimle, kararlılıkla belediye başkanlığı yaptım. Hiç yaka silkmeden, bıkmadan usanmadan siz değerli vatandaşlarımıza hizmet ettik. Maddi-manevi, fiziki, insanımızı mutlu ve huzurlu hissedecek on binlerce iş yaptık.

Siyasette bir başlangıç, bir de bitiş vardır. Partimizde 3 dönem kuralı uygulandı. Başta ben olmak üzere, Kocaeli’de 3 dönem kuralından dolayı aday yapılmadı. Diğerlerinin de farklı nedenleri var. Her görevi görev verilen kardeşimiz bizim halkımızın insanındır. Gönlümüzün insanıdır. Ayrılsak da beraberiz.” diye konuştu.

Karaosmanoğlu, “Biz burada kardeşlerimiz ile beraber ilimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Ama onların işine bire bir karışarak değil. Bilgimiz, tecrübemiz ile arkadaşlarımızla birlikte bu hizmetlerimiz son nefesimize kadar sürecek.” dedi.

KARAOSMANOĞLU: KADINLARIMIZ BİZİM BAŞIMIZIN TACIDIR

Ailede kadının önemine vurgu yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Kadınlarımız bizim başımızın tacıdır. Annemiz, eşimiz, kızımız… Evin direği sağlıklı olursa evlerimiz sağlam olur. Evin kadını evlerimizin orta direğidir. Bu yüzden kadınlarımız, bedenen ve ruhen sağlıklı olması gerekir. İşte bu açılan spor merkezleri şehir hayatına adapte olan vatandaşlarımızın fayda sağlayıp, sağlıklı ve huzurlu birer birey olmanız içindir.” dedi.

KARAOSMANOĞLU’DAN BAŞKAN AYAZ’A TEBRİK

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele’de yaptığı büyük hizmetlerden dolayı Başkan Hüseyin Ayaz’ı tebrik ederek şu ifadeleri kullandı:

“Ben bu konudaki hassasiyeti için ve siz değerli hanımefendi kardeşlerimize verdiği değerden dolayı Başiskele Belediye Başkanımız Hüseyin Ayaz kardeşimi tebrik ediyor ve kendisine hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Bizler de ne temizin en güzelini yapmak için çalışıyoruz.”

Açılış konuşmalarının ardından Azize Hatun Bayan Spor Merkezi, açılış kurdelesinin kesilmesiyle hizmete açıldı. Daha sonra Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Başkan Hüseyin Ayaz, AK Parti Başiskele Belediye Başkan Adayı Yasin Özlü ve vatandaşlar spor merkezini gezdiler.

700 METREKARE BÜYÜKLÜĞÜNDE

Yeniköy Merkez Mahallesi Kolej Caddesi üzerinde 700 metrekare büyüklüğünde yapılan Azize Hatun Bayan Spor Merkezi’nde kafeterya, pilates, aerobik, fitness, step, soyunma odası, duşlar ve WC’ler bulunuyor. Başiskele’nin dört bir köşesinde açılan spor merkezlerinde Başiskeleliler ücretsiz spor yapabiliyor.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım