Başiskele´de Dezenfekte Edilmeyen Yer Bırakılmıyor
31.03.2020 14:30:35

Başiskele Belediyesi, ilçenin dört bir köşesinde Koronavirüs (Covid-19) Salgınının önlenmesi kapsamında çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Belediye ekipleri, Başiskele’de “Evde Kal” çağrısına uyarak sokak ve caddeleri boş bırakan ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayan vatandaşların istekleri de dikkate alınarak salgının önlenmesi için yoğun bir şekilde 7 gün 24 saat çalışıyor.

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde kurulan ekipler, ilçenin her bir mahallesinde Koronavirüs’e karşı dezenfektanlı su ile yıkama ve ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Halk sağlığı için yoğun şekilde yürütülen dezenfekte çalışmaları kapsamında son olarak Kullar Mehmetağa, Mahmutpaşa, Yeşilkent, Sahil ve Vezirçiftliği Mahalleri’nde, sokak ve caddeleri, park ve bahçeleri, ortam kullanım alanlarını, ATM’leri, çöp konteynerlarını, otobüs duraklarını ve halkın dokunacağı her yeri dezenfekte edildi.

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN VATANDAŞLARA “EVDE KAL” ÇAĞRISI

Dezenfekte ve temizlik çalışmalarını yakından takip eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, salgının önlenmesi konusunda vatandaşlara çağrıda bulundu.

Başkan Özlü, “Koronavirüs aldığımız tüm tedbirlerden daha güçlü değildir. Lütfen kurallara uyalım, zaruri olmadıkça evimizden çıkmayalım. Çıktığımız zamanda sosyal mesafeyi koruyalım, temasta bulunmayalım, sık sık ellerimizi sabunlu su ile yıkayalım. Hep birlikte bu musibetten kurtulacağız. Evde kal, sağlıkla kal Başiskelem.” dedi.

ilaclamavedezenfekte6_31032020143030-8_1024_768.jpeg Orjinal Resim
ilaclamavedezenfekte7_31032020143030-9_1024_768.jpeg Orjinal Resim