Duyuru Arşiv
MOLOZ ALIM GÜNLERİ

"Değerli Başiskele Sakinleri,

Çevre bilinci ve sürdürülebilir yaşam alanlarına verdiğimiz önem doğrultusunda, Başiskele Belediyesi olarak çevre koruma çalışmalarına büyük bir kararlılıkla devam ediyoruz. Şehrimizin temizliği ve çevre sağlığı için atılan her adım, gelecek nesillerimize daha yaşanabilir bir dünya bırakma amacımızın bir yansımasıdır.

Mahallelerimizin çevre bilincini artırmak ve çevre kirliliği ile mücadeleye destek olmak için moloz alım günleri belirledik.

Lütfen belirlenen moloz alım günlerine ve uyum sağlayarak çevremizin temizliği ve yaşanabilirliğine katkıda bulunalım.

Moloz Alım Günleri:

- Pazartesi: Yeniköy Merkez, Havuzlubahçe, Atakent, Barbaros, Sahil (D130 Üst), Vezirçiftliği, Karadenizliler
- Salı: Sepetlipınar, Karşıyaka, Seymen Sahil (130 Alt), Ovacık, Kullar, Yakacık, Tepecik (Yarışalanicad), Fatih Paşadağ
- Çarşamba: Seymen (Yeni Mahalle Kısmı), Körfez, Altınkent, Yeşilyurt (Tınaztepe Cad)
- Perşembe: Şehit Ekrem Kılıçarslan, Damlar (Kocaorman Cad), Serdar Mahmutpaşa, Yaylacık
- Cuma: Damlar, Yeşilkent, Aydınkent, Doğantepe, Mehmet Ağa

Bu vesileyle, çevre bilinci ve duyarlılığı konusundaki katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Sağlıklı ve temiz bir çevre için birlikte hareket etmeye devam edelim.

Saygılarımızla,
Başiskele Belediyesi"