HABERLER
Başkan Özlü: Türkiye Yüzyılı´nın Arananı Sensin
Orjinal Resim
19.04.2023 11:29:32

Ramazan ayının son günlerine birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde girilirken Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, genç kardeşleriyle birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı.

Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile eğitimden sanata, bilimden spora, kültürel hayattan sosyal hayata ilçedeki gençlere büyük destek sağlayan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Ramazan sevincini genç kardeşleriyle paylaşmaya devam ediyor. Daha önce gençlerle birlikte sahur yapan Başkan Özlü, bu kez Yeniköy Âlâ Mekan’da dün akşam iftar yaptı.

Başiskele Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde yapılan iftar yemeği programına Genc-i Âlâlı yüzlerce genç katıldı.

Ülkemizin geleceği ve büyük umudu gençleriyle bir kez daha bir araya gelmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşayan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, kardeşleriyle bol bol sohbet etti ve aynı sofrada orucunu açtı.

BAŞKAN ÖZLÜ: “BAYRAMA DAHA ENERJİK GİRECEĞİZ”

İftar programı sonrası gençlere hitaben bir konuşma da yapan Başkan M. Yasin Özlü, “Başiskele’mizin Âlâ Gençleri, Güçlü Türkiye’mizin yeni yüzyılı olan Türkiye Yüzyılı’nın mimarı siz kıymetli gençlerle tekrar bir arada olmaktan, sizlerle birlikte aynı sofrada iftar yapmaktan büyük mutluluk duydum. İftar davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar sizlerin ikinci evleri,

gençhanelerimizde periyodik olarak iftarlar yaptık. Ama bugün burada hep birlikte buluşalım dedik. Mübarek Ramazan ayı sona ermeden siz genç kardeşlerimle iftar yapalım ki enerjimizi depolayarak bayrama öyle girelim istedik. Gerçekten enerjimize enerji, katıyor, engin fikir ve düşüncelerinizle bize ilçemizde güzel işler yapma imkânı sunuyorsunuz. İyi ki varsınız.” diye konuştu.

“HAYALLERİNİZDEN VAZGEÇMEYİN”

Gençlerin Yasin abisi, Türkiye Yüzyılı’nın öneminden ve gençlerin bu yüzyılda alacakları rollerden de bahsederek genç kardeşlerine şu tavsiyelerde bulundu:

“Kardeşlerim, dün bize asla yapamazsınız, başaramazsınız diyenlerin hayal edemedikleri bir noktaya geldik. Gençlik hizmetlerimiz ile Türkiye'nin öncü kuşaklarını yetiştirip ülkemizi her alanda lider ülke konumuna taşıyacak nesilleri ilçemizde her alanda destekleme gayreti içerisindeyiz. Sizin gayretleriniz ile de inşallah Türkiye Yüzyılı’nda daha güzel işler, dünyanın gıpta ettiği yeni eserler yaparak ülkemizi daha müreffeh yarınlara kavuşacak. Bizler size inanıyoruz, size güveniyoruz. Yeter ki hayallerinizden vazgeçmeyin, ideallerinizi hayata geçirinceye kadar çalışın. Türkiye Yüzyılı’nın arananı sen olacaksın.”

Gençlerin engin fikirlerine ve düşüncelerine büyük önem veren Başkan M. Yasin Özlü, genç kardeşleriyle istişarelerde bulundu. Gençlerin istek, talep ve görüşlerini can kulağıyla dinleyen Özlü, gençlerin sorularını da içtenlikle cevaplandırdı.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım