HABER ARŞİV

Başiskele’ye Modern Parke Yollar
10 Temmuz 2020 Cuma
Başiskele Belediyesi gönülden çalışan ekipleriyle kentte kalıcı ve süratli işler yapmaya devam ediyor.
Yollar ve Kaldırımlar Yıkanıyor
09 Temmuz 2020 Perşembe
Başiskele Belediyesi, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği bugünlerde Başiskele’yi hem temizliyor hem de ferahlatıyor.
Döngel Mesire Alanına Kuş Evleri
09 Temmuz 2020 Perşembe
Başiskele Belediyesi, vatandaşların doğal ortamda vakit geçirebilecekleri günübirlik mesire alanı oluşturma çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Başiskele´nin Yeşil Alanlarında Doğal ve Temiz İşler
08 Temmuz 2020 Çarşamba
Başiskele Belediyesi, Mavi Yeşil Başiskele´nin yeşil alanlarını periyodik olarak bakımdan geçiriyor.
Organik Köylü Pazarı´nda Yer Seçimi Yapıldı
08 Temmuz 2020 Çarşamba
Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü´nün seçim beyannamesinde de yer alan Organik Köylü Pazarı projesinde son aşamaya gelinirken dükkanların kura
Başkan Özlü´ye Doğum Günü Sürprizi
08 Temmuz 2020 Çarşamba
Kocaeli´nin en genç belediye başkanı olarak doğup büyüdüğü Başiskele´ye Belediye Başkanı olan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü 40 yaşında.
"Mesafeli Kabare" Gösterisine Başiskeleliler´den Yoğun İlgi
07 Temmuz 2020 Salı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin Türkiye’de ilk kez gerçekleştirdiği Mesafeli Kabare oyunu dün akşam Başiskeleliler ile buluştu.
Başkan Özlü Dünya Evine Giren Çiftleri Yalnız Bırakmıyor
07 Temmuz 2020 Salı
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, hafta sonu gerçekleşen cemiyetlere katılarak hemşehrilerinin mutluluklarına ortak olmaya kaldığı yerden dev
Başiskele Belediyesi´nden Üst Yapı Mesaisi
06 Temmuz 2020 Pazartesi
Başiskele´deki tüm mahallelerde üst yapı çalışmalarına yaz aylarında birlikte hız veren Başiskele Belediyesi, daha rahat ve konforlu ulaşım için yoll
2019 Yılı Bütçe Kesin Hesabı Meclis´te Kabul Edildi
06 Temmuz 2020 Pazartesi
Başiskele Belediye Meclisi Haziran ayı İkinci Birleşimi “2019 Yılı Bütçe Kesin Hesabı” gündemi ile Meclis Salonu´nda toplandı.
Görüntülenen Kayıt:  1-10 /  Toplam Kayıt: 3987
Sayfa: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ·