HABER ARŞİV

Sürücü ve Yayaların Yol Güvenliği İçin Çalışmalar Sürüyor
21 Ekim 2024 Pazartesi
Başiskele Belediyesi, yaya ve araç güvenliği için kent genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Başiskele´de 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı
21 Ekim 2024 Pazartesi
Başiskele’de 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Başiskele Kent Meydanı’nda çelenk sunma töreni düzenlendi.
Başiskele’de Temizlikten Ödün Verilmiyor
18 Ekim 2024 Cuma
Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, rutin temizlik hizmetleriyle Başiskele’yi bir ev temizliği hassasiyetiyle dip bucak temizlem
BAŞKİM’den İş Arayan Vatandaşlara Eğitim Desteği
17 Ekim 2024 Perşembe
Başiskele Belediyesi Kariyer ve İstihdam Merkezi (BAŞKİM), iş arayan Başiskeleli vatandaşlara eğitim desteği sunmaya devam ediyor.
Başiskele´de Yürekleri Isıtan Bir Hizmet Daha
17 Ekim 2024 Perşembe
Başiskele Belediyesi, ilçede yaşlı ve engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırıp topluma adapte olmalarını sağlamak amacıyla engelli rampa yapım
Başiskele´de Eğitimcilere Sıfır Atık Eğitimi
17 Ekim 2024 Perşembe
Başiskele Belediyesi, toplumda sıfır atık, geri dönüşüm ve iklim değişikliği konularında farkındalık oluşturacak eğitimlerine devam ediyor.
Yuvacık Sapağı’nı Rahatlatacak Yol Çalışması
16 Ekim 2024 Çarşamba
Başiskele Belediyesi, kentin ulaşım ağını ve kalitesini artıracak yeni yol yapım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Başiskele Sahil Mescidi’nde Çalışmalar Sürüyor
16 Ekim 2024 Çarşamba
Başiskele Belediyesi tarafından yapılan Başiskele Sahil Mescidi´nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Başkan Özlü Hasta ve Yaşlı Ziyaretlerine Devam Ediyor
11 Ekim 2024 Cuma
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, kentin ulu çınarlarını evlerinde ziyaret ederek onlara moral ve motivasyon sağlamaya, büyüklerinin hayır du
Başiskele’de Üst Yapı Çalışmaları Sürüyor
11 Ekim 2024 Cuma
Başiskele Belediyesi, kentin genelinde ulaşım ağını genişletecek ve kalitesini artıracak üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Görüntülenen Kayıt:  1-10 /  Toplam Kayıt: 5850
Sayfa: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ·