Başkan Özlü´den Down Sendromlu Millilere Ziyaret
21.12.2023 15:18:23

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Dünya Kupası Hazırlık Kampı’nı Başiskele'de sürdüren Down Sendromlular Futsal Milli Takımı'mızı ziyaret ederek başarılar diledi.

Avrupa Şampiyonu olduktan sonra gözünü Dünya Kupası’na diken Down Sendromlular Futsal Milli Takımı, hazırlıklarını Başiskele Kapalı Spor Salonu’nda sürdürüyor. Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de başarılı sporcu kardeşlerine destek vermek amacıyla ziyaret etti. Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette teknik ekip ve oyuncularla sohbet etme imkanı bulan Başkan Özlü, Avrupa şampiyonluğundan sonra Dünya şampiyonluğunu hedefleyen Down Sendromlular Futsal Milli Takımı'mıza başarılar diledi. Özlü, Avrupa Şampiyonası’nda tüm engelleri aşarak kupaya uzanan Down Sendromlular Futsal Milli Takımı’nın Dünya Kupası’nı da Kocaeli’ye getireceklerine inandığını belirtti.