HABERLER
Yarıyıl Tatili Etkinlikleri Dolu Dolu Devam Ediyor
Orjinal Resim
29.01.2024 16:02:25

Başiskele Belediyesi’nin 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı yarıyıl tatilinde çocuklar için düzenlendiği etkinlikler, ilçenin dört bir tarafında tüm coşkusu ile devam ediyor.

Başiskele'de eğitime ve geleceğin teminatı çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine büyük önem veren Başiskele Belediyesi, Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile ilçedeki gençlere bilimden teknolojiye, sanattan spora daha birçok alanda desteğini artırarak sürdürüyor. Belediye Başkanı M. Yasin Özlü öncülüğünde Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde her yıl olduğu gibi bu yarıyıl tatilinde de çocuklar birbirinden öğretici ücretsiz atölyeler, etkinlikler ve çocuk tiyatrolarıyla tatilin keyfini çıkarıyor.

GENÇHANELER DOLDU

Başiskele'de ikamet eden 8 yaş üstü öğrencilere özel olarak düzenlenen çocuk atölyeleri ilçenin dört bir köşesinde yer alan gençhanelerde gerçekleştirilmeye devam ediyor. Altınkent Gençhane, Mehmetağa Gençhane, Karadenizliler Gençhane, Şehitekrem Gençhane, Yeniköy Âlâ Mekan ve Başiskele Çocuk Kütüphanesi’nde geçen hafta her gün düzenlenen çeşit çeşit atölyelerde çocuklar, hem eğlendiler hem de yaşayarak bir çok konuda bilgiler öğrendiler.

Eğlenceli Bilim ve Deney, Robotik Kodlama, Hayatımızdaki Matematik, Quiling, Mum Yapım, Makrome Tealight, Zeka Oyunları, Arkeolojik Kazı Simülasyonu gibi daha bir çok ilgi çekici ve öğretici atölyelere Başiskele’nin âlâ öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Yarıyıl tatili boyunca devam edecek ücretsiz atölyelere katılım sağlamak isteyen öğrenciler, 444 41 10 ve 0262 341 33 11 numaralı telefondan randevu alabilecekler.   

BAŞİSKELELİ ÇOCUKLARIN TİYATRO KEYFİ 

Başiskele’de gerçekleştirilen kültür-sanat etkinlikleri kapsamında ücretsiz tiyatrolar ve sahne gösterileriyle kentin çocuklarını yıl boyunca eğlendiren Başiskele Belediyesi, yarıyıl tatilinde de bu eğlenceli etkinliklerine devam etti.

Başiskele Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinesinde bugün Âlâ Mekân’da gerçekleştirilen organizasyonda minik öğrenciler, unutamayacakları güzel bir gün geçirdiler. Sahne şovları, yarışmalar, transformers gösterileri, sosis balon etkinliği, dönen salıncak ve yüz boyama etkinliklerinin yapıldığı organizasyonda çocuklar, velileriyle birlikte keyifli ve eğlenceli vakitler geçirdiler.

Çeşitli ikramların da yapıldığı eğlenceli organizasyon, 3 Şubat Cumartesi günü saat 12.00-14.00 arası Yeşilyurt Mahallesi’nde Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde de gerçekleştirilecek.

l Fotoğraflar
 
YariyilAtolyeleri9_29012024160215-14_1024_768.jpeg Orjinal Resim
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım