HABERLER
“Her Zaman Birlik İçinde Güzel İşler Yaptık"
Orjinal Resim
8.02.2024 14:36:32

Başiskele Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başiskele Belediye Başkan Adayı M. Yasin Özlü, ilçenin mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Başiskele Belediyesi Antik Köfte ve Restoran’da gerçekleştirilen toplantıya Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı ve Ovacık Mahalle Muhtarı İlhan Altıntaş, 37 mahalle muhtarı, başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

“YEREL SEÇİMLER HEPİMİZ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Programda konuşan Başkan M. Yasin Özlü, ilçede büyük bir uyum içerisinde fedakârca ve özverili bir şekilde çalışmalarını yürüten muhtarlara teşekkür etti.

Pandemiden, küresel ekonomik krize ve depreme kadar birçok zorluğa rağmen Başiskele’de el birliği ve büyük bir uyumlu çalışmalar ile Başiskele’ye hizmet ettiklerini söyleyen Başkan Özlü, “Muhtarlarımızla birlikte, görev süremiz boyunca ülke ve millet olarak geçirdiğimiz zor günlere rağmen büyük bir dayanışma örneği gösterdik ve birbirinden güzel işlere imza attık. Kocaeli’deki ilçeler içerisinde parmakla gösterilecek örnek çalışmaları hep birlikte yaptık. Başiskele'mizin her karşında alın teri olan değerli muhtarlarımızı gayretlerinden dolayı kutluyor, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin hepimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım