HABERLER
Başkan Büyükakın’dan Başiskele’ye Bir Dizi Ziyaret
Orjinal Resim
4.09.2021 13:52:55

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirirken, ilçede tamamlanan ve yapımı devam eden projeleri de inceledi.

ESNAFLA BULUŞTULAR

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ilçe ziyaretleri kapsamında bugün Başiskele’deydi. Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ile birlikte mahalle mahalle dolaşarak esnafları ziyaret eden Büyükakın, vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet etti. Başkan Büyükakın programlar dahilinde Sahil ve Barbaros Mahallesi esnafları ile kahvaltı programında bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

PRESTİJ CADDE

Programın ardından Başkan Özlü ve Büyükakın, Başiskele Belediye hizmet binası önünde yer alan Selahattin Eyyubi Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Özlü, kısa bir süre önce vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşım sağlaması amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından alt ve üstyapısı tamamen yenilenerek estetik bir görünüme kavuşturulan cadde için Büyükakın’a teşekkürlerini sundu.

MODERN KAPALI PAZAR ALANI

Başkan Özlü ve Büyükakın daha sonra Yeşilyurt Mahalesi’nde yapımı devam eden  Yeşilyurt Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nı ziyaret etti. Mahalle halkının ve pazar esnafının ihtiyaçlarını karşılayacak olan modern kapalı pazar alanı ile ilgili Büyükakın’a bilgi veren Özlü, kapalı pazarın açılışını yakın zamanda gerçekleştireceklerini dile getirdi.

ÇOCUK KÜTÜPHANESİ ZİYARETİ

Serdar Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkı içerisinde yer alan geleceğimizin hazineleri çocuklarımızın gelişimine katkı sunacak olan ilçenin ilk çocuk kütüphanesini de ziyaret eden Başkan Büyükakın, kütüphaneyi ve Başiskele Çocuk Üniversitesi koordinesinde yapılan atölye çalışmalarına katılan çocukların yaptıklarını inceledi.

Kağıt kromatografisi ve 3 boyutlu yazıcılar ile bayrak basma gibi çeşitli atölye çalışmaları yapan çocukların heyecanına ortak olan Başkan Büyükakın ve yanındaki heyet, çocuklar ile sohbet ederek keyifli vakit geçirdiler. Robotik kodlama eğitiminin de verildiği atölye çalışmalarına çocukların büyük ilgi duyması Başkan Büyükakın’ı çok memnun ve mutlu etti.

l Fotoğraflar
 
vatandaslarla_04092021135253-11_1024_768.jpeg Orjinal Resim
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım