HABERLER
Başkan Özlü’den Yarıyıl Tatili Mesajı
Orjinal Resim
21.01.2022 16:24:35

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, yarıyıl tatiline giren öğretmen ve öğrencilere yayınladığı mesajla güzel ve sağlıklı tatiller diledi.

Başiskele’de eğitime ve geleceğin hazinesi çocuklara ve gençlere büyük değer veren Başkan Özlü, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Zorlu pandemi koşullarına rağmen 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın birinci dönemini geride bırakan öğrenci kardeşlerimi ve öğretmenlerimi tebrik ediyorum. Şimdi tatil yapma zamanı. Bunu fazlasıyla hak ettiğinizi düşünüyorum. Bir dönem boyunca göstermiş olduğunuz emeğin karşılığı olan karnelerinize kavuşmanın heyecanını hep birlikte yaşadık.

Bu dönem boyunca “Gençlerle Baş Başa” programlarımızla sık sık sizlerle bir araya geldik. Güzel anılar biriktirdik hep birlikte. Hepiniz bizim için birer hazinesiniz. Karneler eğitim-öğretim ortamlarında bir dönem boyunca sergilediğiniz performansın geri bildirimidir. Zayıf ve güçlü yönlerinizi analiz etmeniz, eğer varsa eksikliklerinizi fark etmeniz ve bir dahaki dönem için o eksiklerinizin giderilmesi adına size bir imkândır. Anne-babanızın ve öğretmenlerimizin desteğiyle bu eksiklerinizi de gidereceğinize inancım tam.

Bu yarıyıl tatilinde dinlenin, ailenizle hoşça vakitler geçirin. Okul ortamını yine özlerseniz bu tatilde Başiskele Çocuk Kütüphane’mizde kitap okumaya ve çeşitli etkinlik ve atölye çalışmalarına katılmaya bekleriz.  Spor okullarımız, müzik okullarımız, Gençhanelerimiz yarıyıl tatilinde de siz değerli kardeşlerime hizmet verecek.

Bu duygu ve düşüncelerle geleceği ve yarınlarımızı ellerinde yükseltecek öğrencilerimizi ve onları bir fidan gibi özenle yetiştiren kıymetli öğretmenlerimizi ve ailelerini tebrik ediyor; mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yarıyıl tatili diliyorum.”

 

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım