HABERLER
Döngel Vadisi Mesire Alanına Yeni Yürüyüş Yolları
Orjinal Resim
30.10.2020 12:25:24

Başiskele Belediyesi tarafından 2020 yılı başında yapımına başlanan Döngel Vadisi Mesire Alanı’nın 2. Etap çalışmaları aralıksız sürüyor.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün seçim beyannamesinde söz verdiği gibi yapımına başlanan Döngel Vadisi Mesire Alanı’nda 1. Etap çalışmaları tamamlanmış ve birçok yürüyüş etkinliği düzenlenmişti. Şimdi ise ekipler, 2. Etap çalışmalarını hummalı şekilde gerçekleştiriyor.

Başiskele’nin doğal güzelliklerine uygun ve vatandaşların doğa ile iç içe vakit geçirebilecekleri günübirlik mesire alanı oluşturma çalışmaları kapsamında yapılan ve Başiskeleliler tarafından büyük beğeni ve takdir toplayan mesire alanı, vatandaşların yeni uğrak adresi oldu. Başkan Özlü’nün mesire alanında yürütülen çalışmaları yakından takip ettiği ve sıklıkla spor, yürüyüş gibi aktiviteleri yaptığı alanda yürüyüş yolları uzatılıyor.

Zümrüt yeşili doğal güzelliğiyle Kocaeli’nin yeni cazibe noktası haline gelen Başiskele’de Başiskele Belediyesi’nin tamamen kendi imkânlarıyla yaptığı Döngel Vadisi Mesire Alanı’nda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, yeni yapılacak ilave yürüyüş yollarının güzergâhlarını ekibiyle birlikte gezdi, çalışmalar hakkında ekibinden bilgiler aldı.

DOĞAL HAYAT KORUNUYOR

Başiskeleliler’in huzurlu ve güvenli bir şekilde vakit geçirebileceği, eğlenip dinlenebileceği mesire alanında yürüyüş yolları, çocuk oyun grupları, doğaya uygun köprüler, estetik ahşap çitler ve halkın oturup ailece sevdikleriyle piknik yapabileceği piknik masaları yer alıyor. Döngel Vadisi Mesire Alanı’nda doğal hayatın korunmasını da önemseyen Başiskele Belediyesi, ağaçlara kuş evleri de yerleştirmeyi ihmal etmiyor.  

l Fotoğraflar
 
dongelmesirealani_kusevi_30102020122522-7_1024_768.jpeg Orjinal Resim
dongelmesirealani_kusevi2_30102020122522-8_1024_768.jpeg Orjinal Resim
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım