HABERLER
Gençler Yasin Abilerinin Kanatlarının Altında
Orjinal Resim
26.10.2022 15:43:36

Başiskele’de 7’den 77’ye tüm hemşerileriyle iç içe olan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, geleceğin hazinesi olarak gördüğü çocuklar ve gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Barbaros Mahallesi Pınar Caddesi’nde yürütülen üst yapı çalışmalarını yerinde incelerken Barbaros Semt Meydanı’nda vakit geçiren genç kardeşlerinin yanına giderek onlarla sohbet etti. Samimi ve sıcak bir ortamda gençlerle baş başa vakit geçiren gençlerin Yasin abisi, kardeşlerinin istek ve taleplerini birinci ağızdan dinledi.

Başkan Özlü, bir kardeşinin yeni yapılan bir çocuk oyun parkında çeşme olmadığını ve çeşme istediklerini söylemesi üzerine yanındaki ilgili ekibine talimat verdi. Genç kardeşinin belirttiği parka ve Damlar Mahallesi’nde yeni yapılan Ömer Ertuğrul Sarı Çocuk Parkı’na çeşme yapılmasını istedi.

Genç kardeşleriyle keyifli vakitler geçiren Başkan M. Yasin Özlü, bir kez daha çocukları ve gençleri ne kadar çok önemsediğini ve 7’den 77’ye herkesle istişare ederek kenti hep birlikte ortak yönetim anlayışıyla yönettiğini bir kez daha gösterdi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım