HABERLER
Başiskele´de Ara Tatilde Dopdolu Çocuk Atölyeleri
Orjinal Resim
14.11.2022 09:49:38

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nin ilk ara tatili başlarken Başiskele Belediyesi, geçen yıllarda olduğu gibi bu ara tatilde de kentteki çocuklara dolu dolu çocuk atölyeleri hazırladı.

Başiskele'de eğitime ve geleceğin teminatı çocuklara büyük önem veren Başiskele Belediyesi, çocukların ara tatilini daha eğlenceli ve verimli geçirmeleri için dolu dolu etkinlik takvimi oluşturdu.

Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile ilçedeki gençlere eğitim, kültür, bilim, sanat ve sporda büyük destek veren Başiskele Belediyesi, bu eğitim ve öğretim yılının ilk ara tatilinde de öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Başiskele'nin âlâ çocukları ara tatilde çocuk atölyelerinde hem eğlenecek hem öğrenecek. Atölyelerde çocuklar bilimden sanata, teknolojiden matematiğe çeşitli alanlarda eğitim görecek.

8-14 YAŞ ARASI ÇOCUKLAR İÇİN

Katılımın sınırlı tutulduğu atölye çalışmalarına 8-14 yaş arası çocuklar ücretsiz katılabilecek. Atölyelere katılmak isteyen öğrenciler ya da velileri Başiskele Belediyesi'nin 0262 310 13 35 numaralı telefonunu arayarak detaylı bilgileri öğrenebilecek ve randevu oluşturabilecekler.  

İLÇENİN 4 AYRI NOKTASINDA OLACAK

İlçenin 4 ayrı noktasında gerçekleştirilecek atölye çalışmalarında 11 etkinlik yapılacak. Başiskele Belediyesi Ara Tatil Çocuk Atölyeleri’nde yapılacak etkinlikler ve tarihleri şöyle olacak:

Şehitekrem Gençhane:

Eğlenceli Bilim - 16 Kasım Çarşamba

Robotik Kodlama - 17 Kasım Perşembe 

Hayatımızdaki Matematik – 18 Kasım Cuma 

Altınkent Gençhane

Robotik Kodlama - 16 Kasım Çarşamba

Hayatımızdaki Matematik - 17 Kasım Perşembe 

Eğlenceli Bilim – 18 Kasım Cuma 

Karadenizliler Gençhane

Hayatımızdaki Matematik - 16 Kasım Çarşamba

Eğlenceli Bilim - 17 Kasım Perşembe 

Robotik Kodlama – 18 Kasım Cuma 

Başiskele Çocuk Kütüphanesi

Okuma Etkinliği - 15 Kasım Salı

El Sanatları – 18 Kasım Cuma 

Çocuk Atölyeleri’nde eğitimlerin başlama saati 14:00 olarak belirlendi.

Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım