HABERLER
"Başiskele´mize Değer Katmak İçin Çalışmaya Devam"
Orjinal Resim
15.11.2022 16:28:44

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçe genelinde devam eden alt yapı ve üst yapı çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor.

Başiskele’de vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için gece gündüz, yaz kış demeden çalışan Başiskele Belediyesi, alt yapısı yenilenen ve zamanla bozulan cadde ve sokakları boydan boya yeniden asfaltlıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmaları Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de büyük bir titizlikle yakından takip ediyor. Başkan Özlü’ye incelemeler sırasında AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral da eşlik etti.

ATATÜRK CADDESİ PRESTİJLİ CADDELERDEN BİRİ OLACAK

Barbaros Mahallesi Pınar Caddesi’nin boydan boya asfaltlanması ve estetik aydınlatma direkleriyle modern bir görünüme kavuşmasının ardından yine kentin en işlek caddelerinden Atatürk Caddesi de prestijli cadde haline dönüştürülüyor. Elektrik hatlarının yer altına alınması, fiber alt yapı çalışmaları dolayısıyla bozulan caddenin eski asfaltı kazınan caddede kaldırım ve orta refüj bordür çalışmaları yeniden yapılıyor.  

“CADDE VE SOKAKLARIMIZ IŞIL IŞIL OLACAK”

Teknik ekibiyle birlikte çalışma alanında incelemelerde bulunan Başkan M. Yasin Özlü, çalışmalar hakkında ekibinden bilgi aldı. Özlü incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, “Cadde ve sokakları ışıl ışıl, konforlu ve güvenli yolları, yemyeşil vadileri ve rengarenk çiçeklerle bezenmiş parkları ve sosyal alanları ile Başiskele'mize değer katmak için yaz kış demeden durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz. Kentimizi hemşehrilerimiz için daha yaşanabilir ve modern bir şehir haline getirmek için hep birlikte güzel işler yapacağız.” dedi.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım