HABERLER
Aile Akademisi´nde "Sağlıklı Kardeş İlişkileri" Eğitimi
Orjinal Resim
17.11.2022 09:09:30

Başiskele Belediyesi’nin kadın ve aile çalışmalarına yönelik çalışmaları kapsamında devam eden Aile Akademisi’nde bugün "Sağlıklı Kardeş İlişkileri" konuşuldu.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün öncülüğünde 2022 yılını “Kadın ve Aile Yılı” ilan eden Başiskele Belediyesi, toplumun temelini oluşturan ailenin ve kadının güçlenmesine, bilinçlenmesine yönelik eğitimler devam ediyor.  

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde yapılan Aile Akademisi’nde daha önce Aile İçi İletişim, Çocuklarda Dikkat Gelişimi, Ergen ile İletişimin Püf Noktaları gibi konularda eğitimler verilirken bu hafta "Sağlıklı Kardeş İlişkileri" kadınlara anlatıldı.

Altınkent Mahallesi’nde yer alan Rabia Hatun Kadın Spor Salonu’nda verilen eğitimlere bölge sakini kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Uzman Gelişim Psikoloğu Aysu Sille ve Klinik Psikolog Ceren Dışpınar tarafından verilen bilgileri can kulağıyla dinleyen katılımcılar, ailede kardeşler arasındaki ilişkilerin nasıl sağlıklı bir şekilde yönetileceği konusunda bilinçlendiler.

Başiskele Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen Aile Akademisi, ilçenin her bir mahallesinde yeni eğitimler ve konularla artarak devam edecek.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım