Başkan Özlü, Genç Kardeşleriyle Geleceği Konuştu
25.11.2022 08:58:56

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ”Gençlerle Başbaşa” programı kapsamında liseli genç kardeşleriyle buluşmaya devam ediyor.

Başiskele’de her fırsatta kentin her yaştan genciyle bir araya gelerek istişarelerine devam eden gençlerin Yasin abisi, bu kez Paşadağ Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu. “Gençlerle Başbaşa” programı kapsamında ilçedeki okulları tek tek gezen Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, sıcak ve samimi ortamda genç kardeşleriyle sohbet etti.

Okulun konferans salonunda yapılan programa okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katılım gösterdi. Başiskele’de gençlerin engin fikirlerine ve düşüncelerine büyük değer veren Başkan Özlü, öğrenci kardeşlerine yaşam tecrübelerini paylaşarak önemli tavsiyelerde bulundu. Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile   kentteki gençlere yönelik hizmetler, gelecekteki hedefleri ve gelişen milli teknolojimiz konularında güzel bir sohbet gerçekleştiren Başkan M. Yasin Özlü, kardeşlerinin sorularına da büyük bir içtenlikle cevap verdi.