HABERLER
Geleceğin Bilim İnsanları Başiskele´de Yetişiyor
Orjinal Resim
28.11.2022 15:16:19

Geleceğin teminatı çocukların eğitim ve öğretim hayatlarına büyük katkı sunan Başiskele Çocuk Üniversitesi’nde 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Dönemi tüm hızıyla devam ediyor.

Başiskele Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi iş birliğiyle “Sosyal Sorumluluk Projesi” olarak kurulan, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi ile yapılan protokolle daha da güçlenen Başiskele Çocuk Üniversitesi’nde geleceğin bilim insanları yetişiyor.

Başiskele’de eğitim gören çevre il ve ilçelerden gelen özel yetenekli çocukların eğitim gördüğü Çocuk Üniversitesi’nde 8-12 yaş arası 920 öğrenci bilimden sanata, spordan kültüre kadar birçok alanda çeşitli eğitimler görüyor. Milli ve manevi değerlerine bağlı, ahlâklı, ailesine, topluma, ülkesine ve insanlığa faydalı, azimli ve çalışkan bireyler olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla hizmet veren Başiskele Çocuk Üniversitesi’nde 12 farklı ders verilerek çocukların eğitim ve öğretim hayatına da büyük destek sağlanıyor.

Şehitekrem Mahallesi’ndeki nezih binasında eğitimlerine devam eden Başiskele Çocuk Üniversitesi’nde şu eğitimler veriliyor:

Birinci Dönem Dersleri:

Eğlenceli Bilim ve Deney  

Elektrik ve Elektronik Teknolojileri

Duyu, Beyin ve Beden Koordinasyonu

Akıl Oyunları

Kişisel ve Sosyal Gelişim

El Sanatları Teknolojileri

İkinci Dönem Dersleri:

Fizik-Kimya-Biyoloji

Robotik Kodlama

Eğitici Drama

Masa Tenisi   

Okçuluk

Resim ve Tasarım

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım