Başkan Özlü Dünya Engelliler Günü´nde Kardeşlerinin Yanında
2.12.2022 17:00:09

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Dünya Engelliler Günü’nde Başiskele Çocuk Üniversitesi’nde eğitim gören engelli kardeşlerini ziyaret etti.

Başiskele’de engelli vatandaşlara yönelik çalışmalarla yılın 365 günü onlara destek olan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde de engelli genç kardeşlerini yalnız bırakmadı. Geleceğin bilim insanlarının yetiştiği Başiskele Çocuk Üniversitesi’nde Bilgisayar Programcılığı eğitimi alan öğrencileri bu anlamlı günde ziyaret eden Başkan Özlü kardeşleriyle kucaklaştı. Öğrencilerin velilerinin de yanlarında bulunduğu sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Özlü hemşehrileyle bol bol sohbet etti, istek ve taleplerini birinci ağızdan dinledi.

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Başkan M. Yasin Özlü, 3 Aralık’ta doğan Başiskele Çocuk Üniversitesi öğrencisi Sevgi kardeşine de bir sürpriz yaparak bir pasta ile doğum gününü kutladı. Sevgi kardeşinin bu özel gününde yaşadığı mutluluğa ortak olarak bir kez daha gönüllere dokundu.