Başkan Özlü Regaib Kandili’ni Hemşehrileriyle İdrak Etti
27.01.2023 15:13:15

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, mübarek Üç Aylar’ın ilk kandili Regaib Kandili’ni hemşehrileriyle birlikte kutladı.

Başiskele’de her zaman ve her yerde hemşehrileriyle iç içe, yan yana ve omuz omuza olmaya büyük özen gösteren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Vezirçiftliği Ulu Camii’de dün gece düzenlenen Regaib Kandili programına katıldı. Akşam Namazı’na müteakiben başlayan Regaib Kandili programında genç hafızlar, Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okudular. Ardından hep birlikte Yatsı Namazı kılınarak eller semaya kaldırılıp dualar edildi.

Program sonrası vatandaşlara kandil simidi ve lokum dağıtılırken Başkan M. Yasin Özlü, 7’den 77’ye tüm komşularının kandilini tebrik ederek onlarla gönülden kucaklaştı. Genç hafızlara özel ilgi gösteren Başkan Özlü, sıcak çaylar eşliğinde hemşehrileriyle sohbet etti.