Başiskele´de Yarıyıl Tatili Dolu Dolu Geçiyor
31.01.2023 09:55:18

Başiskele'de geleceğin teminatı çocukların ve gençlerin fiziksel, ruhsal, bilişsel ve sosyal gelişimlerine büyük katkı sunmaya devam eden Başiskele Belediyesi, geçen yıllar olduğu gibi bu yarıyıl tatilinde de çocuklara ve gençlere yönelik etkinliklerine devam ediyor.

Başiskele'nin âlâ gençlerinin yarıyıl tatillerini daha eğlenceli ve verimli geçirmeleri için hazırlanan çocuk atölyelerinde geçen yılda yaşanan yoğunluk dolayısıyla bu yıl hem mekânların hem de etkinliklerin sayısı artırıldı. Yarıyıl tatiline özel dolu dolu etkinlik takvimi oluşturan Başiskele Belediyesi, kentin her bir mahallesindeki öğrencilerin erişebileceği noktalarda atölyeler düzenliyor.

KEYİFLİ VE VERİMLİ TATİL

Genc-i Âlâ Gençlik Modeli ile ilçedeki çocuklar ve gençlere eğitim, kültür, bilim, sanat ve sporda büyük destek veren Başiskele Belediyesi, yarıyıl tatilinde de öğrencileri yalnız bırakmıyor. Başiskele'nin âlâ nesline çocuk atölyeleriyle keyifli, eğlenceli ve verimli bir tatil imkânı sunuyor. Çocuklar bu tatilde de  hem bol bol eğleniyor hem de yeni şeyler öğreniyor.

23 Ocak Pazartesi gününden itibaren başlayan eğitici atölyelerde gençlere bilimden sanata, teknolojiden matematiğe, robotik kodlamadan mum yapımına, taş boyamadan akıl oyunlarına kadar çeşitli alanlarda eğitimler veriliyor.

ÜÇ FARKLI YAŞ GRUBUNDA EĞİTİMLER VERİLİYOR

Öğrencilerin yaşları ve ilgi alanlarına göre 3 farklı yaş grubunda 7 farklı atölye çalışmasını ücretsiz olarak yüzlerce öğrenciye sunan Başiskele Belediyesi’nin atölye çalışmaları bu hafta da devam edecek. 3 Şubat Cuma gününe kadar sürecek eğitimlerin yeri ve zamanı şu şekilde:

TAŞ BOYAMA ATÖLYESİ (9-19 YAŞ)

31 Ocak Salı – 16:00 – Yeşilkent Gençhane

1 Şubat Çarşamba – 16:00 – Âlâ Mekân

2 Şubat Perşembe – 16:00 – Altınkent Gençhane

3 Şubat Cuma – 16:00 – Bahçecik Gençhane

ÇOCUK ATÖLYELERİ (8-14 YAŞ)

1 Şubat Çarşamba – 14:00

Eğlenceli Bilim – Bahçecik Gençhane