HABERLER
ALTYAPISI TAMAMLANAN 3 SOKAK YENİLENİYOR
06 Aralık, 2011
A- A+

Başiskele Belediyesi, ilçede altyapısı tamamlanan sokakların parke ve bordür döşeme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

 

Geçtiğimiz 2,5 yıldan bu yana yapılan parke ve bordür döşeme çalışmalarına her geçen gün yeni bir cadde ve sokak ekleniyor. Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bir süre önce yaptığı yol genişletme çalışmasının ardından İSU ve İzgaz'ın altyapı çalışmalarınıda tamamlamasıyla Yeşilyurt mahallesi Evim Sokak, Muhtar Ustaoğlu ve Muhtar Cafer Sokak'ta Parke ve bordür örümüne başladı.

 

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, göreve geldikleri günden bu yana ilçe içerisindeki tüm cadde ve sokaklardaki sorunlara kalıcı çözümler üretebilmek için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, "Gerek asfalt, gerekse parke ve bordür döşeme çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Vatandaşlarımızdan biraz sabır bekliyoruz. Bu sabırlarının karşılığını çok güzel hizmetler olarak görecekler. Şu anda devam eden çalışmaların yanı sıra, su ve doğalgaz çalışması yapılan sokakları da en kısa zamanda parke bordür döşeyerek veya asfaltlayarak tozdan-çamurdan kurtaracağız" diye konuştu.
 

FOTOĞRAFLAR