HABERLER
Bu Zorlu Süreci Hep Birlikte Atlatacağız
Orjinal Resim
3.03.2023 09:30:43

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, asrın felaketini yaşatan depremler dolayısıyla Kocaeli Şanlıurfalılar Derneği’ne geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketlerinde büyük yıkımlar yaşanan 10 ilimizden biri de Şanlıurfa olmuştu. Depremin ilk gününden itibaren tüm imkanlarını seferber ederek deprem bölgelerindeki depremzedelerin yanında olan ve desteklerini artırarak devam ettiren Kocaeli, ilde yaşayan Şanlıurfalı hemşehrilerini de yalnız bırakmıyor.

Başiskele’nin Yeşilyurt Mahallesi’nde faaliyetlerini sürdüren Kocaeli Şanlıurfalılar Derneği’ni ziyaret eden Başkan Büyükakın ve Başkan Özlü’ye AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ve yönetimi eşlik etti.

Depremde büyük yıkımlar ve acılar yaşayan tüm depremzedelerin acılarını paylaşan heyet, Kocaeli Şanlıurfalılar Derneği Ahmet Karagöz’e ve Şanlıurfalı hemşehrilerine geçmiş olsun dileklerini ileterek, hep birlikte depremin izlerini sileceklerini ve bu zorlu günleri tek yürek olarak aşacaklarını vurguladılar.

Dernekteki depremzede çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Büyükakın ve Başkan Özlü, geleceğin teminatı çocuklara oyuncaklar dağıtarak yüzlerin gülümsemesine vesile oldular.

l Fotoğraflar
 
Site Yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
K7 Yazılım